Un șofer beat a provocat un grav accident de circulație pe DN 1F, între localitățile Sălăjeni și Sărmășag Reviewed by CD on . Un bărbat de 32 de ani a ajuns în noaptea de sâmbătă spre duminică, 21/22 octombrie a.c., la spital, ca urmare a unui accident de circulație produs pe DN 1F. Ev Un bărbat de 32 de ani a ajuns în noaptea de sâmbătă spre duminică, 21/22 octombrie a.c., la spital, ca urmare a unui accident de circulație produs pe DN 1F. Ev Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un șofer beat a provocat un grav accident de circulație pe DN 1F, între localitățile Sălăjeni și Sărmășag

Un șofer beat a provocat un grav accident de circulație pe DN 1F, între localitățile Sălăjeni și Sărmășag

Un șofer beat a provocat un grav accident de circulație pe DN 1F, între localitățile Sălăjeni și Sărmășag

Un bărbat de 32 de ani a ajuns în noaptea de sâmbătă spre duminică, 21/22 octombrie a.c., la spital, ca urmare a unui accident de circulație produs pe DN 1F. Evenimentul a avut loc la ora 00.10.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani conducea autoturismul proprietate personală pe drumul menționat, iar între localitățile Sălăjeni și Sărmășag nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un tânăr de 22 de ani şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, şoferul de 32 de ani a fost rănit grav.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest. Pentru tânăr, rezultatul a fost negativ, iar bărbatul de 32 de ani avea o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus