Un minor din Zalău a comis un accident, cu un autoturism furat Reviewed by CD on . În data de 10 martie a.c., în jurul orei 23:20, agenţii de siguranţă publică, din cadrul Poliţiei municipale, s-au sesizat din oficiu despre faptul că un minor În data de 10 martie a.c., în jurul orei 23:20, agenţii de siguranţă publică, din cadrul Poliţiei municipale, s-au sesizat din oficiu despre faptul că un minor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un minor din Zalău a comis un accident, cu un autoturism furat

Un minor din Zalău a comis un accident, cu un autoturism furat

Un minor din Zalău a comis un accident, cu un autoturism furat

În data de 10 martie a.c., în jurul orei 23:20, agenţii de siguranţă publică, din cadrul Poliţiei municipale, s-au sesizat din oficiu despre faptul că un minor de 17 ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul pe strada Dumbrava, din municipiu, a acroşat un autoturism care se afla parcat regulamentar.

În urma verificărilor efectuate de oamenii legii s-a stabilit că minorul a sustras autoturismul de pe strada Dumbrava, unde se afla parcat cu cheia în contact şi neasigurat.

În cauză a fost întocmit dosar penal furt în scop de folosinţă şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus