Un licean din Ileanda, olimpic naţional la matematică! Reviewed by CD on . Ionuț Călăcean a obținut mențiune la Concursul de matematică aplicată ,,Adolf Haimovici” –etapa națională. Elevul nu este la prima ispravă de acest fel. Elevul Ionuț Călăcean a obținut mențiune la Concursul de matematică aplicată ,,Adolf Haimovici” –etapa națională. Elevul nu este la prima ispravă de acest fel. Elevul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un licean din Ileanda, olimpic naţional la matematică!

Un licean din Ileanda, olimpic naţional la matematică!

Un licean din Ileanda, olimpic naţional la matematică!

Ionuț Călăcean a obținut mențiune la Concursul de matematică aplicată ,,Adolf Haimovici” –etapa națională. Elevul nu este la prima ispravă de acest fel.

Elevul Ionuț Călăcean din clasa a X-a A de la Liceul Tehnologic ,,Ioachim Pop”-Ileanda a reprezentat județul Sălaj, împreună cu ceilalți membri ai lotului de elevi, la etapa națională a Concursului de matematică
aplicată ,,Adolf Haimovici”, desfășurat la Iași, în perioada 1-3 mai 2015.
Din cei 90 de elevi participanți la categoria lui de vârstă, Ionut s-a clasat pe locul opt, reușind să obțină mențiune.
Este o onoare pentru școala noastră că există un astfel de elev, este o mândrie pentru comunitatea în care viețuiește, chiar și pentru județul pe care l-a reprezentat. De-a lungul timpului, Ionuț a obținut rezultate foarte bune și la alte materii: română, educație tehnologică, diferite competiții sportive.
Într-un cadru festiv, i s-au oferit premii sub formă de cărți la evenimentul cultural desfășurat în data de 6 mai 2015 în școală, ca o recunoaștere a valorii sale, care prin muncă și inteligență, ne face cinste tuturor celor care apreciem bunătatea, efortul, perseverența, ambiția și dorința de-a fi om.

Mirela Oniga

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus