Un biciclist de 79 de ani a decedat în Gâlgău, după ce a fost lovit de un autoturism Reviewed by CD on . Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier s-au deplasat, duminică, 17 martie a.c., în jurul orei 15.30, la un accident rutier produs în localitatea Gâlgău, în ca Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier s-au deplasat, duminică, 17 martie a.c., în jurul orei 15.30, la un accident rutier produs în localitatea Gâlgău, în ca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un biciclist de 79 de ani a decedat în Gâlgău, după ce a fost lovit de un autoturism

Un biciclist de 79 de ani a decedat în Gâlgău, după ce a fost lovit de un autoturism

Un biciclist de 79 de ani a decedat în Gâlgău, după ce a fost lovit de un autoturism

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier s-au deplasat, duminică, 17 martie a.c., în jurul orei 15.30, la un accident rutier produs în localitatea Gâlgău, în care a fost implicat un autoturism și un biciclist.

Din primele cercetări, a rezultat că un bărbat de 79 de ani, din localitatea Gâlgău, în timp ce se deplasa cu bicicleta, nu s-a asigurat corespunzător la ieșirea de pe Drumul Județean 109F și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un adolescent de 20 de ani, din județul Suceava.

În urma impactului, biciclistul a fost rănit grav. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Dej, însă la scurt timp a decedat.

Conducătorul auto a fost testat alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus