Un bărbat din Cluj a fost depistat în Brâglez, în timp ce transporta porci fără documente sanitar-veterinare Reviewed by CD on . Un bărbat din Cluj, a fost depistat în trafic de poliţişti în timp ce transporta porci într-o autoutilitară, fără a avea documente sanitar-veterinare. Cel în ca Un bărbat din Cluj, a fost depistat în trafic de poliţişti în timp ce transporta porci într-o autoutilitară, fără a avea documente sanitar-veterinare. Cel în ca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bărbat din Cluj a fost depistat în Brâglez, în timp ce transporta porci fără documente sanitar-veterinare

Un bărbat din Cluj a fost depistat în Brâglez, în timp ce transporta porci fără documente sanitar-veterinare

Un bărbat din Cluj a fost depistat în Brâglez, în timp ce transporta porci fără documente sanitar-veterinare

Un bărbat din Cluj, a fost depistat în trafic de poliţişti în timp ce transporta porci într-o autoutilitară, fără a avea documente sanitar-veterinare. Cel în cauză a fost sancţionat, iar porcinele au fost eutanasiate.

La data de 9 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Jibou, au oprit în trafic, pentru control, pe Drumul Judeţean 108B, prin localitatea Brîglez, o autoutilitară condusă de un bărbat de 56 de ani, din judeţul Cluj. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta transporta nouă porcine, fără a avea avizul autorităţii sanitar veterinare competente.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 1500 lei, pentru nerespectarea prevederilor H.G. nr. 984/2005 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitar-veterinare şi pentru siguranţa almentelor, iar porcii au fost eutanasiaţi de către medicii veterinari din cadrul D.S.V.S.A. Sălaj.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus