Un bărbat de 62 de ani a ajuns la spital, după ce a fost victima unui accident de circulație produs în Românași Reviewed by CD on . Joi, 28 decembrie a.c., la ora 18 :00, un bărbat de 38 de ani, conducea autoturismul pe strada Morii, din localitatea Românași, iar într-o curbă la dreapta, nu Joi, 28 decembrie a.c., la ora 18 :00, un bărbat de 38 de ani, conducea autoturismul pe strada Morii, din localitatea Românași, iar într-o curbă la dreapta, nu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bărbat de 62 de ani a ajuns la spital, după ce a fost victima unui accident de circulație produs în Românași

Un bărbat de 62 de ani a ajuns la spital, după ce a fost victima unui accident de circulație produs în Românași

Un bărbat de 62 de ani a ajuns la spital, după ce a fost victima unui accident de circulație produs în Românași

Joi, 28 decembrie a.c., la ora 18 :00, un bărbat de 38 de ani, conducea autoturismul pe strada Morii, din localitatea Românași, iar într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu treptele unui imobil.

În urma accidentului a rezultat, rănirea gravă a pasagerului din autoturism, un bărbat de 62 de ani. După impact, atât conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției, iar pasagerul a plecat la domiciliu. După câteva ore victima s-a simțit rău și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliția a fost sesizată despre producerea acestui accident de circulație vineri, 29 decembrie, în jurul orei 10.00, iar persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată în scurt timp.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus