Tribunalul Salaj ramane fara presedinte Reviewed by CD on . Presedintele Tribunalului Salaj, Petronela Nasaudean, a anuntat ca se retrage de la sefia celei mai inalte instante salajene si ca va practica avocatura. „Fac u Presedintele Tribunalului Salaj, Petronela Nasaudean, a anuntat ca se retrage de la sefia celei mai inalte instante salajene si ca va practica avocatura. „Fac u Rating:
Ești aici: Acasă » Social»Tribunalul Salaj ramane fara presedinte

Tribunalul Salaj ramane fara presedinte

Tribunalul Salaj ramane fara presedinte

Presedintele Tribunalului Salaj, Petronela Nasaudean, a anuntat ca se retrage de la sefia celei mai inalte instante salajene si ca va practica avocatura. „Fac un anunt si anume ca voi schimba roba de judecator cu cea de avocat. Ma retrag de la conducerea Tribunalului Salaj si voi practica avocatura. Am depus deja actele si astept decretul presedintelui Basescu privind eliberarea din functie, acesta este ultimul act pe care trebuie sa il primesc. Probabil va veni in doua, trei saptamani. Pe numele meu exista o decizie de pensionare inca din 2008”, a declarat presedintele Tribunalului Salaj.

Potrivit sursei citate, pentru conducerea Tribunalului Salaj, Curtea de Apel Cluj va delega, cu avizul Consiliului Superior al Magistraturii, o persoana care sa ocupe temporar functia de presedinte, pana la organizarea unui concurs in acest sens.

Petronela Nasaudean a intrat in magistratura in 1995, ca judecator in cadrul Judecatoriei Zalau. In perioada 2007 – 2009, a ocupat functia de vicepresedinte al Tribunalului Salaj, iar din 2009 pana in pezent, a ocupat functia de presedinte al acestei instante.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus