Trei persoane rănite în accidente de circulație, produse în Sărmășag și Zalău, la acest sfârșit de săptămână Reviewed by CD on . Vineri, 17 martie a.c., la ora 19.15, o adolescentă de 19 ani, din Satu Mare, conducea autoturismul pe DN 1 F, prin localitatea Sărmășag. Din cauza neadaptării Vineri, 17 martie a.c., la ora 19.15, o adolescentă de 19 ani, din Satu Mare, conducea autoturismul pe DN 1 F, prin localitatea Sărmășag. Din cauza neadaptării Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trei persoane rănite în accidente de circulație, produse în Sărmășag și Zalău, la acest sfârșit de săptămână

Trei persoane rănite în accidente de circulație, produse în Sărmășag și Zalău, la acest sfârșit de săptămână

Trei persoane rănite în accidente de circulație, produse în Sărmășag și Zalău, la acest sfârșit de săptămână

Vineri, 17 martie a.c., la ora 19.15, o adolescentă de 19 ani, din Satu Mare, conducea autoturismul pe DN 1 F, prin localitatea Sărmășag. Din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum-curbă deosebit de periculoasă la stânga a pierdut controlul volanului și a intrat în parapeții de pe marginea drumului.

În urma impactului, conducătoarea auto și pasagerul de pe locul din dreapta față, un tânăr de 20 de ani, au fost răniți ușor.

O zi mai târziu, un zălăuan de 46 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Porolissum, din municipiu, a acroșat un pieton care traversa strada pe trecerea de pietoni.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea pietonului. Victima, un bărbat de 64 de ani, din Zalău, a fost transportat la spital pentru investigații.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus