Trei accidente rutiere în ultimele două zile, în județul Sălaj Reviewed by CD on . Polițiștii rutieri au intervenit sâmbătă și dumincă, 8-9 iulie a.c., la trei evenimente rutiere produse pe raza judeţului Sălaj, soldate cu trei răniţi uşor. Ca Polițiștii rutieri au intervenit sâmbătă și dumincă, 8-9 iulie a.c., la trei evenimente rutiere produse pe raza judeţului Sălaj, soldate cu trei răniţi uşor. Ca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trei accidente rutiere în ultimele două zile, în județul Sălaj

Trei accidente rutiere în ultimele două zile, în județul Sălaj

Trei accidente rutiere în ultimele două zile, în județul Sălaj

Polițiștii rutieri au intervenit sâmbătă și dumincă, 8-9 iulie a.c., la trei evenimente rutiere produse pe raza judeţului Sălaj, soldate cu trei răniţi uşor. Cauzele producerii acestor evenimente au fost oboseala accentuată la volan, nepăstrarea distanței suficiente față de autovehiculul din față, la care s-au adăugat și alte circumstanțe (conducerea fără permis și alcoolul).

Primul eveniment rutier s-a produs sâmbătă la ora 1.05. Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că un tânăr de 30 de ani conducea autoturismul pe Drumul Comunal 72, iar între localitățile Agrij și Răstolțul Deșert a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat într-un podeț, după care s-a răsturnat în râul Agrij.

În urma impactului, șoferul a suferit leziuni ușoare.

Testarea cu alcooltestul a evidențiat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu ocazia verificărilor s-a stabilitul faptul că „șoferul” nu poseda nici permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducere unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

O zi mai târziu, la ora 6.30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la faţa locului la un accident de circulație care s-a produs pe DN 1F, în localitatea Sutoru.

O tânără de 22 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul, din cauza oboselii accentuate a adormit la volan, părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp de susținere al rețelei electrice, după care s-a răsturnat.

Urmare impactului, conducătoarea auto a fost accidentată ușor.

Ultimul eveniment rutier a avut loc pe DN 1H, la ora 14.10, când un zălăuan de 27 de ani conducea motocicleta prin localitatea Surduc, iar din cauza nepăstrării distanței față de autoturismul care circula în aceeași direcție de mers, condus de un adolescent de 18 ani și a intrat în coliziune cu acesta.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușară a motociclistului.

În toate cazurile, victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale și investigații.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus