Trei accidente produse în perioada 1-4 mai în municipiul Zalău Reviewed by CD on . În data de 1 mai., în jurul orei 12.00, M. Garofiţa, 39 ani, din Creaca, conducea un autoturism pe strada Bujorilor din municipiu, dar nu s-a asigurat la efectu În data de 1 mai., în jurul orei 12.00, M. Garofiţa, 39 ani, din Creaca, conducea un autoturism pe strada Bujorilor din municipiu, dar nu s-a asigurat la efectu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trei accidente produse în perioada 1-4 mai în municipiul Zalău

Trei accidente produse în perioada 1-4 mai în municipiul Zalău

Trei accidente produse în perioada 1-4 mai în municipiul Zalău

În data de 1 mai., în jurul orei 12.00, M. Garofiţa, 39 ani, din Creaca, conducea un autoturism pe strada Bujorilor din municipiu, dar nu s-a asigurat la efectuarea unei depăşiri şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de D. Cornel, 54 ani, din Zalău. În urma impactului, conducătoarea auto a suferit leziuni uşoare. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În data de 2 mai a.c., ora 13.20, F. Anca, 31 ani, din Zalău, conducea autoturismul proprietate personală pe strada Gheorghe Doja din municipiu. La un moment dat, în timp ce vira spre dreapta, pentru a urca pe trotuar, l-a accidentat uşor pe B. Andrei, 31 ani, din Zalău, care circula cu biciclet şi efectua depăşirea autoturismului prin partea dreaptă a acestuia. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În data de 4 mai a.c., ora 0.30, H. Bogdan, 22 ani, din Zalău, conducea un autoturism pe şoseaua ocolitoare a municipiului, când l-a accidentat pe P. Mircea, 34 ani, din Aghireş, care traversa neregulamentar, prin loc nepermis şi nemarcat. În urma accidentului, bărbatul a fost accidentat grav. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus