Totul pentru victorie: Meciul HC Zalău – HCM Baia Mare se joacă în sala “Avram Iancu” Reviewed by CD on . Desi sala polivalenta din Zalau a reintrat in circuitul sportiv, dupa modernizare, acum o saptamana, cu ocazia meciului de volei Remat Zalau - VCM LPS Piatra Ne Desi sala polivalenta din Zalau a reintrat in circuitul sportiv, dupa modernizare, acum o saptamana, cu ocazia meciului de volei Remat Zalau - VCM LPS Piatra Ne Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Totul pentru victorie: Meciul HC Zalău – HCM Baia Mare se joacă în sala “Avram Iancu”

Totul pentru victorie: Meciul HC Zalău – HCM Baia Mare se joacă în sala “Avram Iancu”

Totul pentru victorie: Meciul HC Zalău – HCM Baia Mare se joacă în sala “Avram Iancu”

Desi sala polivalenta din Zalau a reintrat in circuitul sportiv, dupa modernizare, acum o saptamana, cu ocazia meciului de volei Remat Zalau – VCM LPS Piatra Neamt 2-3, HC Zalau va mai juca un meci la sala „Avram Iancu”. Managerul Gheorghe Tadici adecis ca derby-ul cu HCM Baia Mare, din etapa a 6-a sa se dispute in micuta sala a Liceului Sportiv. 

Tinand cont ca sala „Avram Iancu” este de dimensiuni mici si are tribunele foarte apropiate de teren, Gheorghe Tadici mizeaza pe presiunea mare creata de spectatori asupra adversarelor.

Meciul HC Zalau – HCM Baia Mare se va disputa luni 22 octumbrie de la ora 17.30 si va fi televizat de postul tv Digi Sport.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus