Tânără din Zalău, lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni. Șoferul vinovat a părăsit locul faptei Reviewed by CD on . O tânără de 28 de ani din Zalău a fost victima unui accident de circulație produs la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Zalău. Tânăra traver O tânără de 28 de ani din Zalău a fost victima unui accident de circulație produs la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Zalău. Tânăra traver Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânără din Zalău, lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni. Șoferul vinovat a părăsit locul faptei

Tânără din Zalău, lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni. Șoferul vinovat a părăsit locul faptei

Tânără din Zalău, lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni. Șoferul vinovat a părăsit locul faptei

O tânără de 28 de ani din Zalău a fost victima unui accident de circulație produs la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Zalău. Tânăra traversa strada regulamentar.

Vineri, 26 ianuarie a.c., la ora 10.15, un zălăuan de 65 de ani conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazul, pe direcția Gară-Centru, iar la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918 nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric, a pătruns în intersecție și a acroșat pietonul, care traversa strada regulamentar. După impact, șoferul a părăsit locul accidentului, fiind identificat la scurt timp.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a tinerei.

Conducătorul auto fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fiind negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus