Tânăr din Zalu, depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive Reviewed by CD on . Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, vineri, 26 iulie a.c., la ora 16.25, pe strada Victor Deleu, din municipiul Zalău, un autoturism Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, vineri, 26 iulie a.c., la ora 16.25, pe strada Victor Deleu, din municipiul Zalău, un autoturism Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Zalu, depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

Tânăr din Zalu, depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

Tânăr din Zalu, depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, vineri, 26 iulie a.c., la ora 16.25, pe strada Victor Deleu, din municipiul Zalău, un autoturism condus de un zălăuan de 25 de ani.

La testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ. Întrucât şoferul nu avea un comportament corespunzător a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive.

De asemenea, în urma controlului efectuat asupra autoturismului au fost găsite opt plicuri în care se aflau resturi vegetale și 10 plicuri în care aflau urme de resturi vegetale. Plicurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus