Tânăr din Sâg, arestat preventiv pentru mai multe infracțiuni Reviewed by CD on . Un tânăr de 21 de ani, din comuna Sâg, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni pe raza comunei a fost reținut de polițiști, miercuri, 13 martie a.c. Cel în c Un tânăr de 21 de ani, din comuna Sâg, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni pe raza comunei a fost reținut de polițiști, miercuri, 13 martie a.c. Cel în c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Sâg, arestat preventiv pentru mai multe infracțiuni

Tânăr din Sâg, arestat preventiv pentru mai multe infracțiuni

Tânăr din Sâg, arestat preventiv pentru mai multe infracțiuni

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Sâg, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni pe raza comunei a fost reținut de polițiști, miercuri, 13 martie a.c. Cel în cauză a fost arestat preventiv.

Cercetările efectuate de polițiștii Postului de Poliție Sâg au stabilit că tânărul a distrus la sfârșitul lunii noiembrie 2018 un autoturism ce aparținea unui administrator al societății comerciale, de pe raza comunei, pe motiv că nu a fost servit cu băuturi alcoolice în afara orelor de program.

Activitatea infracțională a tânărului a continuat și în anul 2019. La data de 6 martie a.c., pe fondul consumului de alcool și-a incendiat locuința. În noaptea de 11 spre 12 martie a.c. a pătruns prin efracție (a spart un geam) într-o altă societate comercială de unde a sustras băuturi alcoolice și țigări, cauzând un prejudiciu de 1000 lei. Ultimul act material a fost comis în noaptea de 12 spre 13 martie a.c. Acesta a pătruns într-o anexă gospodărească ce aparținea unei femei din comună și a sustras un motofierăstrău, în valoare de 1700 lei, care a și fost recuperat de polițiști.

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, cel în cauză a fost reținut în dimineața zilei de miercuri, iar în cursul aceleași zile a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și furt calificat. Pe numele tânărului, instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus