Tânăr din Jibou, cercetat pentru furt Reviewed by CD on . Poliţiştii jibouani au fost sesizaţi sâmbătă, 19 decembrie, în jurul orei 12, de un localnic despre faptul că, în timp ce se afla într-un local din Jibou, un tâ Poliţiştii jibouani au fost sesizaţi sâmbătă, 19 decembrie, în jurul orei 12, de un localnic despre faptul că, în timp ce se afla într-un local din Jibou, un tâ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Jibou, cercetat pentru furt

Tânăr din Jibou, cercetat pentru furt

Tânăr din Jibou, cercetat pentru furt

Poliţiştii jibouani au fost sesizaţi sâmbătă, 19 decembrie, în jurul orei 12, de un localnic despre faptul că, în timp ce se afla într-un local din Jibou, un tânăr i-a sustras din buzunar portmoneul în care avea suma de 1.000 lei, documentele de identitate, cardul de sănătate şi autorizaţia de călătorie.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti, tânărul a fost identificat în persoana lui M.R., în vârstă de 25 ani, din Jibou, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit păgubitului. Faţă de suspect, oamenii legii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus