Tânăr din Cizer reținut de polițiști, după ce a bătut și tâlhărit un consătean Reviewed by CD on . Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj a fost sesizat miercuri, 8 Martie a.c., în jurul orei 21.30, prin apelul de urgenţă 112, de un bărbat de Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj a fost sesizat miercuri, 8 Martie a.c., în jurul orei 21.30, prin apelul de urgenţă 112, de un bărbat de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Cizer reținut de polițiști, după ce a bătut și tâlhărit un consătean

Tânăr din Cizer reținut de polițiști, după ce a bătut și tâlhărit un consătean

Tânăr din Cizer reținut de polițiști, după ce a bătut și tâlhărit un consătean

Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj a fost sesizat miercuri, 8 Martie a.c., în jurul orei 21.30, prin apelul de urgenţă 112, de un bărbat de 69 de ani, din Comuna Cizer, cu privire la faptul că persoane necunoscute l-au agresat şi deposedat de bani şi de telefonul mobil. În urma loviturilor primite, victima a fost transportată la spital, unde a primit îngrigiri medicale.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna, s-a stabilit că în seara zilei de 8 Martie a.c., în timp ce se deplasa spre domiciliu, bărbatul a fost deposedat, prin violenţă, de telefon mobil, 400 Euro și 300 lei.

Inculpatul, un tânăr de 22 de ani, din comună, a fost prins şi reţinut de poliţişti, sâmbătă, 9 martie a.c., iar astăzi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Din prejudiciul cauzat s-a recuperat telefonul mobil, 300 de Euro şi 196 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus