Tăiere ilegală şi furt de arbori la Jibou și Lozna Reviewed by CD on . În data de 6 ianuarie a.c., poliţiştii din Lozna s-au sesizat din oficiu despre faptul că P. Ioan, 55 ani, din localitate, a tăiat fără drept 41de arbori nemarc În data de 6 ianuarie a.c., poliţiştii din Lozna s-au sesizat din oficiu despre faptul că P. Ioan, 55 ani, din localitate, a tăiat fără drept 41de arbori nemarc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tăiere ilegală şi furt de arbori la Jibou și Lozna

Tăiere ilegală şi furt de arbori la Jibou și Lozna

Tăiere ilegală şi furt de arbori la Jibou și Lozna

În data de 6 ianuarie a.c., poliţiştii din Lozna s-au sesizat din oficiu despre faptul că P. Ioan, 55 ani, din localitate, a tăiat fără drept 41de arbori nemarcaţi de diferite dimensiuni şi esenţe, de pe un teren împădurit care-i aparţine, Pocol Maria, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.202 lei. Prejudiciul a fost recuperat. Poliţiştii continuă cercetările pentru tăiere ilegală de arbori.

În data de 8 ianuarie a.c., poliţiştii din Surduc s-au sesizat din oficiu despre faptul că, în perioada 16 – 20 decembrie 2013, L. Adrian, 18 ani, din Lupoaia, a tăiat şi sustras fără drept, 19 arbori de esenţă gorun, fag şi carpen, din pădurea care aparţine Ocolului Silvic Jibou. Prejudiciul nu a fost recuperat. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus