Sute de sancţiuni aplicate de poliţiştii sălăjeni în perioada minivacanţei Reviewed by CD on . Pentru ca, în minivacanța de Sfânta Maria, cetăţenii să se bucure în siguranță de timpul liber, în perioada 11 - 15 august a.c., zilnic, poliţiştii de la struct Pentru ca, în minivacanța de Sfânta Maria, cetăţenii să se bucure în siguranță de timpul liber, în perioada 11 - 15 august a.c., zilnic, poliţiştii de la struct Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sute de sancţiuni aplicate de poliţiştii sălăjeni în perioada minivacanţei

Sute de sancţiuni aplicate de poliţiştii sălăjeni în perioada minivacanţei

Sute de sancţiuni aplicate de poliţiştii sălăjeni în perioada minivacanţei

Pentru ca, în minivacanța de Sfânta Maria, cetăţenii să se bucure în siguranță de timpul liber, în perioada 11 – 15 august a.c., zilnic, poliţiştii de la structurile de ordine publică, rutieră, dar şi de la alte structuri, au desfășurat activități în teren, pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, precum și pentru creşterea siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare.

În urma activităţilor desfăşurate au fost constatate 58 de infracţiuni, din care 11 la regimul siguranței rutiere şi 47 au constituit alte genuri de infracţiuni.

Au fost aplicate 763 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 198.127 lei, din care 128 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.

În urma activităţilor desfăşurate în trafic, pentru salvarea de vieţi omeneşti, poliţiştii au aplicat 609 sancţiuni contravenţionale prevăzute de O.U.G. nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care trei pentru consum de alcool, 288 pentru viteză neregulamentară şi 318 au constituit alte abateri.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 26 de permise de conducere (cinci pentru consum de alcool, nouă pentru viteză şi 12 pentru alte alte abateri de la normele rutiere) şi au retras şapte certificate de înmatriculare.

Polițiștii sunt prezenţi si astăzi la datorie pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus