Şoferiţă rănită grav în urma unui accident de circulaţie produs în Ileanda Reviewed by CD on . Accidentul s-a petrecut pe DN 1C, între localităţile Ileanda şi Dăbâceni, ieri la ora 16:50. Conducătoarea unui autoturism, Aurora L., de 56 ani, din judeţul Co Accidentul s-a petrecut pe DN 1C, între localităţile Ileanda şi Dăbâceni, ieri la ora 16:50. Conducătoarea unui autoturism, Aurora L., de 56 ani, din judeţul Co Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Şoferiţă rănită grav în urma unui accident de circulaţie produs în Ileanda

Şoferiţă rănită grav în urma unui accident de circulaţie produs în Ileanda

Şoferiţă rănită grav în urma unui accident de circulaţie produs în Ileanda

Accidentul s-a petrecut pe DN 1C, între localităţile Ileanda şi Dăbâceni, ieri la ora 16:50. Conducătoarea unui autoturism, Aurora L., de 56 ani, din judeţul Constanţa, în timp ce conducea autoturismul pe direcţia Dej – Baia Mare,  într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara, condusă regulamentar, din sens opus, de Vasile B. în vârstă de 44 ani, din judeţul Alba.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a şoferiţei, ulterior fiind transportată cu Ambulanţa la Spitalul municipal Dej pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus