Simulare de intervenție în cazul unei furtuni, la Cehu Silvaniei Reviewed by CD on . Joi, 27.09.2018, Garda Cehu Silvaniei a organizat şi desfăşurat un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren pentru intervenţia în cazul producerii unor fenomene Joi, 27.09.2018, Garda Cehu Silvaniei a organizat şi desfăşurat un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren pentru intervenţia în cazul producerii unor fenomene Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Simulare de intervenție în cazul unei furtuni, la Cehu Silvaniei

Simulare de intervenție în cazul unei furtuni, la Cehu Silvaniei

Simulare de intervenție în cazul unei furtuni, la Cehu Silvaniei

Joi, 27.09.2018, Garda Cehu Silvaniei a organizat şi desfăşurat un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren pentru intervenţia în cazul producerii unor fenomene meteo periculoase (furtuni) care au produs daune la un imobil şi la mai multe autoturisme din imediata apropiere. Situaţia tactică a exerciţiului s-a desfăşurat pe strada 1 Decembrie 1918 din localitatea Cehu Silvaniei.
Scopurile principale ale exerciţiului au vizat: verificarea modului de utilizare a tehnicii de pe autospecialele de intervenţie, antrenarea în portul mijloacelor de protecţie individuală din dotare în condiţii deosebite şi antrenarea în executarea căutării şi salvării victimelor şi acordarea primului ajutor medical.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus