Şimleu Silvaniei: Femeie tâlhărită în plină zi Reviewed by CD on . Polițiștii șimleuani au identificat și reținut pentru 24 de ore o femeie suspectă de comiterea mai multor infracțiuni. Ulterior, pe numele acesteia, instanța a Polițiștii șimleuani au identificat și reținut pentru 24 de ore o femeie suspectă de comiterea mai multor infracțiuni. Ulterior, pe numele acesteia, instanța a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Şimleu Silvaniei: Femeie tâlhărită în plină zi

Şimleu Silvaniei: Femeie tâlhărită în plină zi

Şimleu Silvaniei: Femeie tâlhărită în plină zi

Polițiștii șimleuani au identificat și reținut pentru 24 de ore o femeie suspectă de comiterea mai multor infracțiuni. Ulterior, pe numele acesteia, instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în data de 11 octombrie, în jurul orei 13, Eugenia P., din Șimleu Silvaniei, a sesizat poliția despre faptul că, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie 1918, din localitate, o femeie a deposedat-o prin violență de geanta în care avea suma de 50 lei și mai multe produse alimentare.
În urma activităților desfășurate de polițiștii șimleuani, suspecta a fost identificată în scurt timp. Este vorba despre Olga P., în vârstă de 45 ani, din Șimleu Silvaniei. Din prejudiciul cauzat, bunurile au fost recuperate și predate părții vătămate.
În continuarea cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că femeia a pătruns în cursul zilei de miercuri, 7 octombrie, în locuința unei persoane din localitate, de unde a sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și restituit păgubitului.
Două zile mai târziu, aceasta a pătruns într-o altă locuință de unde a sustras bunuri și o poșetă în care se afla suma de 20 lei, cauzând un prejudiciu de 200 lei. Bunurile au fost recuperate și predate părții vătămate.
Astfel,în 11 octombrie, suspecta a fost reținută pentru 24 de ore, iar luni, 12 octombrie, a fost prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă. Pe numele acesteia, Judecătoria Șimleu Silvaniei a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile sub aspectul comiterii infrcațiunilor de tâlhărie și furt calificat și a fost depusă în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus