Se caută voluntari pentru organizarea ediției din acest an a Festivalului Internațional de Folclor „Ecouri Meseșene” Reviewed by CD on . Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj caută voluntari pentru organizarea celei de-a 41-a ediții a Festivalului Internațional de Folclor „Ecouri Meseșene Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj caută voluntari pentru organizarea celei de-a 41-a ediții a Festivalului Internațional de Folclor „Ecouri Meseșene Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Se caută voluntari pentru organizarea ediției din acest an a Festivalului Internațional de Folclor „Ecouri Meseșene”

Se caută voluntari pentru organizarea ediției din acest an a Festivalului Internațional de Folclor „Ecouri Meseșene”

Se caută voluntari pentru organizarea ediției din acest an a Festivalului Internațional de Folclor „Ecouri Meseșene”

Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj caută voluntari pentru organizarea celei de-a 41-a ediții a Festivalului Internațional de Folclor „Ecouri Meseșene”, festival care va avea loc în perioada 26 – 28 August 2016 la Zalău și în județ. Condiții minime: spirit organizatoric, cunoașterea limbii engleze, prezență agreabilă. Studiile superioare constituie avantaj. Dosarele se vor depune la secretariatul instituției până cel târziu în 12 august 2016. Relații suplimentare la telefon 0727 – 341437.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus