Scriitorul Andrei Codrescu va fi prezent marți în Zalău Reviewed by CD on . Marți, 4 octombrie 2016, de la ora 17, la Sala „Dialoguri europene” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj (CCAJS) va găzdui întâlnirea cu scriitorul Marți, 4 octombrie 2016, de la ora 17, la Sala „Dialoguri europene” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj (CCAJS) va găzdui întâlnirea cu scriitorul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Scriitorul Andrei Codrescu va fi prezent marți în Zalău

Scriitorul Andrei Codrescu va fi prezent marți în Zalău

Scriitorul Andrei Codrescu va fi prezent marți în Zalău

Marți, 4 octombrie 2016, de la ora 17, la Sala „Dialoguri europene” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj (CCAJS) va găzdui întâlnirea cu scriitorul Andrei Codrescu. Cu acest prilej va fi lansat volumul „The Art of Forgetting/ Arta uitării” (traducere de Alexandru Oprescu) apărut la editurile Caiete Silvane (Zalău) și Școala Ardeleană (Cluj-Napoca) cu sprijinul CCAJS. Prezintă Ruxandra Cesereanu.

Venirea lui Andrei Codrescu la Zalău face parte dintr-un turneu al scriitorului în cinci orașe din țară (București, Craiova, Zalău, Cluj-Napoca și Sibiu), organizat la inițiativa scriitoarei Ruxandra Cesereanu, cu sprijinul Institutului Cultural Român.

Andrei Codrescu (n. 20 decembrie 1946, Sibiu) este poet, romancier și eseist bilingv. În anii ’60 a emigrat în Statele Unite ale Americii, unde a rămas până în prezent. În perioada 1984-2009 a deținut titlul de MacCurdy Distinguished Professor of English la Louisiana State University. Este comentator la National Public Radio și fondator al publicației Exquisite Corpse: A Journal of Books & Ideas. Autor al peste 50 de volume în urma cărora a obținut recunoașterea internațională, a fost recompensat cu numeroase premii și distincții. În România i-au fost traduse și publicate, de-a lungul anilor, mai multe volume, printre care: Domnul Teste în America (1993), Contesa sângeroasă (1999), Mesi@ (1999, 2006), Casanova în Boemia(2005), Prof pe drum (2008), Gaura din steag. Povestea unei reveniri și a unei revoluții (2008), Ghid Dada pentru postumani. Tzara și Lenin joacă șah (2009), Ay, Cuba! O călătorie socio-erotică (2012).

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus