Şcoala Gimnazială „Simion Bărnuţiu” Zalău, locul I la concursul „Prietenii pompierilor” Reviewed by CD on . Astazi, 12.05.2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj au organizat şi desfăşurat concursu Astazi, 12.05.2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj au organizat şi desfăşurat concursu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Şcoala Gimnazială „Simion Bărnuţiu” Zalău, locul I la concursul „Prietenii pompierilor”

Şcoala Gimnazială „Simion Bărnuţiu” Zalău, locul I la concursul „Prietenii pompierilor”

Şcoala Gimnazială „Simion Bărnuţiu” Zalău, locul I la concursul „Prietenii pompierilor”

Astazi, 12.05.2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj au organizat şi desfăşurat concursul cercurilor tehnico-aplicative de elevi „Prietenii pompierilor” la stadionul municipal din Zalău. La competiţie au fost înscrise un număr de patru echipaje de gimnaziu.
Obiectivul principal al concursului a fost acela de a dezvolta capacităţile de înţelegere şi de apreciere a pericolelor generate de situaţiile de urgenţă pentru viaţă şi mediu, precum şi al promovării atitudinilor şi comportamentelor corespunzătoare în rândul elevilor.
După desfăşurarea unei probe teoretice constând în completarea unui chestionar şi a două probe practice, clasamentul a fost următorul : prima poziţie i-a revenit echipajului Şcolii Gimnaziale Simion Bărnuţiu Zalău, urmat în ordine de echipajul Şcolii Gimnaziale Iuliu Maniu Zalău, o clasă de gimnaziu a Liceului Reformat Wesselenyi Zalău şi un echipaj al Şcolii Gimnaziale Nr.1 Românaşi.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus