„Şcoala Altfel”, la ISU Sălaj Reviewed by CD on . Luni, 26.03.2018, sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum şi al subunităţilor au fost vizitate de mai multe clase de elevi în cadrul progra Luni, 26.03.2018, sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum şi al subunităţilor au fost vizitate de mai multe clase de elevi în cadrul progra Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»„Şcoala Altfel”, la ISU Sălaj

„Şcoala Altfel”, la ISU Sălaj

„Şcoala Altfel”, la ISU Sălaj

Luni, 26.03.2018, sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum şi al subunităţilor au fost vizitate de mai multe clase de elevi în cadrul programului educaţional „Şcoala Altfel”. Pompierii zălăuani au primit vizita unor clase de elevi de la Şcoala Gimnazială Porolissum Zalău, pompierii şimleuani au primit în vizită elevi de la Şcoala Gimnazială Silvania Şimleu Silvaniei, iar Secţia Jibou a fost vizitată de elevi la Liceul Tehnologic Octavian Goga Jibou.
Elevilor le-a fost prezentată tehnica de luptă, echipamentele de intervenţie şi diversitatea tipurilor de solicitări la care pompierii sălăjeni intervin.
În perioada imediat următoare sunt aşteptate la sediul ISU şi al subunităţilor alte clase de elevi de la diferite instituţii de învăţământ.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus