Șase accidente de circulație produse în weekend în județul Sălaj Reviewed by CD on . Şase evenimente rutiere s-au produs la acest sfârşit de săptămână pe şoselele din Sălaj, în urma cărora zece persoane au fost rănite. Primul eveniment s-a produ Şase evenimente rutiere s-au produs la acest sfârşit de săptămână pe şoselele din Sălaj, în urma cărora zece persoane au fost rănite. Primul eveniment s-a produ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Șase accidente de circulație produse în weekend în județul Sălaj

Șase accidente de circulație produse în weekend în județul Sălaj

Șase accidente de circulație produse în weekend în județul Sălaj

Şase evenimente rutiere s-au produs la acest sfârşit de săptămână pe şoselele din Sălaj, în urma cărora zece persoane au fost rănite.

Primul eveniment s-a produs sâmbătă, 15 august, la ora 9.45, pe DJ 191C, în comuna Crasna. Ileana P., de 55 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe bicicleta proprietate personală, datorită imprudenţei în conducere, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a căzut pe partea carosabilă, accidentându-se grav.

Zece minute mai târziu, alt eveniment rutier a avut loc pe strada Principală, din comuna Crişeni. Şoferul, Dan U., de 38 ani, din Stîna, conducea autoturismul, prin localitatea menţionată, iar într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus, condus de Florian H. din Sibiu. În urma impactului, pasagera de pe locul din dreapta faţă, Ramona H., de 39 ani, din Sibiu, a fost rănită uşor.

La ora 12.40, Dorel R., de 35 ani, din Derşida, în timp ce conducea autoutilitara pe DJ 110B, a accidentat-o uşor pe minora B. Raluca, de 11 ani, din Derşida, care s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În aceeaşi zi, la ora 12.55, Adrian R., în vârstă de 28 ani, din Zalău, conducea autoturismul pe DN 1H, iar între localităţile Crişeni şi Mirşid, datorită neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţul din partea dreaptă pe sensul de mers. În urma impactului, trei pasageri din autoturism au fost răniţi. Este vorba despre rănirea gravă a Rominei V. de 8 luni şi rănirea uşoară a Olimpiei V. de 25 ani, respectiv a lui Adrian V., toţi din Zalău. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Seara, la ora 21.50, poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe strada 22 Decembrie 1989, din Șimleu Silvaniei, a avut loc un accident de circulaţie. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că Alin C., de 29 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul pe direcţia Şimleu Silvaniei-Nuşfalău, a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară a unui autovehicul şi, datorită neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a derapat, a lovit două autoturisme care se aflau parcate în afara părţii carosabile şi a intrat într-un cap de pod. Urmare impactului, şoferul şi pasagera de pe locul din spate în autoturism, Amalia B. de 27 ani, au fot răniţi grav.

Ultimul eveniment rutier s-a produs duminică, 16 august, la ora 10.25, pe DJ 108 F, în localitatea Moiad. Şoferul, Marius S., de 31 ani, din Şimleu Silvaniei, ajuns în intersecţia care face legătura cu DN 1F, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de Renata B., în vârstă de 19 ani, din Sărmăşag şi a intrat în coliziune laterală cu acesta. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a pasagerelor din autoturismul condus de tânăr, Viorica S. de 30 ani şi Miruna S. de 7 ani, ambele din Şimleu Silvaniei.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În toate cazurile, oamenii legii au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus