Sanse pentru HC Zalau sa devina lider Reviewed by CD on . Sambata, ora 11, Sala Sporturilor din Zalau HC Zalau - CSM Cetate Devatrans HC Zalau si HC Dunarea Braila au inregistrat scorurile primei etape, ambele castigan Sambata, ora 11, Sala Sporturilor din Zalau HC Zalau - CSM Cetate Devatrans HC Zalau si HC Dunarea Braila au inregistrat scorurile primei etape, ambele castigan Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»Sanse pentru HC Zalau sa devina lider

Sanse pentru HC Zalau sa devina lider

Sanse pentru HC Zalau sa devina lider

Sambata, ora 11, Sala Sporturilor din Zalau
HC Zalau – CSM Cetate Devatrans

HC Zalau si HC Dunarea Braila au inregistrat scorurile primei etape, ambele castigand la o diferenta de opt goluri, brailencele avand insa mai multe goluri marcate. Dunarea Braila va evolua tot pe teren propriu si in etapa de maine, urmand sa intalneasca formatia HCM Baia Mare, sansele fiind foarte mari ca echipa de pe malul Dunarii sa-si adjudece victoria la final. Totusi, o victorie mai clara obtinuta de HC Zalau in fata celor de la CSM Cetate Devatrans ar face ca formatia condusa de managerul Gheorghe Tadici sa urce in fotoliul de lider dupa primele doua etape.
Partida de la Zalau va fi arbitrata de un cuplu din Targu Mures, format din Mirabela Turdean si Alina Muntean. „Comisia Centrala de Arbitri incearca sa delege cat mai des cupluri feminine de arbitri la meciurile din Liga Nationala feminina, pentru ca se doreste la nivel european promovarea a cat mai multe cupluri feminine. Intentia Federatiei Europene de Handbal este ca incepand cu anul viitor sa delege doar cupluri feminine la jocurile echipelor feminine din cupele europene si chiar si la Campionatele Europene”, ne-a explicat managerul zalauan.
Programul complet al etapei: SCM Craiova – Oltchim Rm. Valcea, CSM Bucuresti – HC Otelul Galati, Corona Brasov – „U” Neptun Constanta, CSM Bacau – CSM Ploiesti, HC Zalau – CSM Cetate Devatrans, HC Dunarea Braila – HCM Baia Mare. Partida dintre „U” Jolidon si HCM Roman s-a desfasurat aseara, de la ora 19:30.

„Acest Marian Muntean vine sa-si etaleze la Zalau talentele ascunse”
Chiar daca la prima vedere HC Zalau pare favorita clara in disputa de maine, Gheorghe Tadici considera ca va fi un meci disputat, in primul rand din cauza atmosferei facute de presedintele Devei, Marian Muntean, care prin declaratiile facute in ultimele zile a dat de inteles ca relatia cu Tadici s-a racit mult in ultima perioada. „Jocurile cu Deva au fost foarte disputate in ultimii trei ani, pentru ca echipa este condusa de acest Marian Muntean, care de fiecare data vine la Zalau sa-si etaleze talentele ascunse ale asa-zisului antrenor si cunoscator de handbal. El crede ca aici poate sa mana care l-a invatat 80 la suta din ceea ce stie in handbal”. Tehnicianul echipei zalauane intentioneaza sa ruleze intreg lotul in partida cu Deva. „Ma bucur ca e in crestere de forma si ca problemele de sanatate ale jucatoarelor s-au ameliorat. Voi rula intreg lotul in meciul cu Deva, chiar daca nu va fi o partida usoara. Regret ca se intrerupe campionatul pentru ca echipa este in forma. Consider ca perioada de intrerupere este prea mare. Este decizie luata fara sa fie consultati si antrenorii din Liga Nationala”.
Desi in alte ziare locale a aparut ca locatie pentru meciul de maine Sala „Avram Iancu”, Tadici a precizat ca sala respectiva nu poate fi omologata atata timp cat nu dispune si de o tabela electronica. „Pentru ca o sala sa fie omologabila este nevoie, printre altele, si de tabela electronica. Sala respectiva nu dispune in acest moment de o astfel de tabela, fiindca se va instala tabela care este in acest moment in Sala Sporturilor. Noi nu am facut nicio adresa catre FRH prin care sa aratam intentia de a ne muta in alta sala, hartie care trebuie trimisa inainte sa schimbi locatia. Daca s-a scris in alte ziare o altfel de locatie sunt convins ca s-a scris in mod intentionat, pentru a dezinforma publicul”, a precizat Tadici.
Pretul unui bilet este de 5 lei, avand inclus si un program de meci. „Din respect pentru iubitorii handbalului am lasat acelasi pret ca in sezonul trecut”, a explicat managerul zalauan.
Actionarii echipei HC Zalau: Consiliul Judetean Salaj, Primaria si Consiliul Local Zalau, Inserco. Colaboratori: Riposta&Ritorsa Simleu Silvaniei, Inserco, Ady Com, Vidalis Holding, Centogroup, BrilliantPlaza, Group Metal Trading SRL Zalau, Hanul Drumetilor, Total AS, Salvosan Ciobanca, Akcent, Magazin Salajean

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus