Sancţiuni aplicate de jandarmii sălăjeni, în perioada 27 aprilie-2 mai Reviewed by CD on . În perioada 27 aprilie – 02 mai, în urma acţiunilor desfăşurate, jandarmii sălăjeni au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 9700 lei. S În perioada 27 aprilie – 02 mai, în urma acţiunilor desfăşurate, jandarmii sălăjeni au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 9700 lei. S Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sancţiuni aplicate de jandarmii sălăjeni, în perioada 27 aprilie-2 mai

Sancţiuni aplicate de jandarmii sălăjeni, în perioada 27 aprilie-2 mai

Sancţiuni aplicate de jandarmii sălăjeni, în perioada 27 aprilie-2 mai

În perioada 27 aprilie – 02 mai, în urma acţiunilor desfăşurate, jandarmii sălăjeni au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 9700 lei.
Sancţiunile contravenţionale au fost aplicate preponderent pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, respectiv adresare de injurii, expresii jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă, consum de alcool în locuri publice, apelare în mod repetat la mila publicului de cãtre persoane apte de muncã, provocare şi participare la scandal, precum şi pentru tăiere şi transport fără drept de material lemnos.
De asemenea, în această perioadă jandarmii au constatat o infracţiune de „distrugere” la un local de pe raza oraşului Cehu-Silvaniei, actele de sesizare fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou în vederea continuării cercetărilor.
Jandarmii recomandă cetăţenilor să sesizeze orice aspecte de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, prin intermediul sistemului unic pentru apeluri de urgenţă „112” sau să se adreseze direct celui mai apropiat echipaj de jandarmi, în vederea intervenţiei oportune şi eficiente.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus