Sălăjean la comanda Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca Reviewed by CD on . Prin ordinul inspectorului general al Jandarmeriei Române, începând cu data de 15.05.2017, col. CLIŢAN SEBASTIAN-FLORIN, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Prin ordinul inspectorului general al Jandarmeriei Române, începând cu data de 15.05.2017, col. CLIŢAN SEBASTIAN-FLORIN, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sălăjean la comanda Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca

Sălăjean la comanda Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca

Sălăjean la comanda Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca

Prin ordinul inspectorului general al Jandarmeriei Române, începând cu data de 15.05.2017, col. CLIŢAN SEBASTIAN-FLORIN, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, a fost numit în funcţia de comandant al Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, în urma concursului organizat pentru ocuparea acestui post în luna aprilie, la Bucureşti.
Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca funcţionează în subordinea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, ca structură destinată organizării şi executării misiunilor de asigurare şi restabilire a ordinii publice şi de combatere a infracţionalităţii, având ca zonă de responsabilitate teritorială 5 judeţe din zona de nord-vest a ţării: Cluj, Bihor, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.
Dl. Col. Cliţan Sebastian-Florin este licenţiat în ştiinţe juridice şi ştiinţe economice, a absolvit masterate în drept penal şi procesual penal aprofundat, în management organizaţional şi resurse umane, având o experienţă de peste 25 de ani ca ofiţer în cadrul jandarmeriei sălăjene.
În cadrul I.J.J. Sălaj a ocupat funcţia de şef al Serviciului Management Operaţional.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus