Restricții de circulație în Zalău, cu ocazia manifestătilor dedicate Zilei Naționale Reviewed by CD on . Pentru buna desfășurare a acțiunilor organizate cu ocazia Zilei Naționale a României, Primăria Zalău a luat următoarele măsuri: 1. RESTRICȚIONAREA CIRCULAȚIEI R Pentru buna desfășurare a acțiunilor organizate cu ocazia Zilei Naționale a României, Primăria Zalău a luat următoarele măsuri: 1. RESTRICȚIONAREA CIRCULAȚIEI R Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Restricții de circulație în Zalău, cu ocazia manifestătilor dedicate Zilei Naționale

Restricții de circulație în Zalău, cu ocazia manifestătilor dedicate Zilei Naționale

Restricții de circulație în Zalău, cu ocazia manifestătilor dedicate Zilei Naționale

Pentru buna desfășurare a acțiunilor organizate cu ocazia Zilei Naționale a României, Primăria Zalău a luat următoarele măsuri:

1. RESTRICȚIONAREA CIRCULAȚIEI RUTIERE PE O SINGURĂ BANDĂ A SENSULUI DE MERS în vederea deplasării participanților și a tehnicii militare, atât pe durata repetițiilor din data de 29 noiembrie 2017 (9:15-12:30), cât și în cadrul paradei militare din data de 1 decembrie 2017 (12:00-14:30), pe toate sectoarele de drum public destinate deplasării efectivelor.

2. BLOCAREA CIRCULAŢIEI RUTIERE în data de 29 noiembrie 2017, între orele 9:15-12:30, pe următoarele sectoare de drum public: Bulevardul Mihai Viteazu, pe ambele sensuri de mers, de la intersecția cu Strada Tudor Vladimirescu, până la intersecția cu Strada Corneliu Coposu.

3. BLOCAREA CIRCULAŢIEI RUTIERE în data de 1 decembrie 2017, între orele 12:00-14:30, pe următoarele sectoare de drum public: Bulevardul Mihai Viteazu, pe ambele sensuri de mers, de la intersecția cu Strada Tudor Vladimirescu, până la intersecția cu Strada Corneliu Coposu.

4. BLOCAREA accesului în/din următoarele parcari publice:
-parcarea din faţa Magazinului Galeriile Meseș, parcarea de la intrarea în Parcul Central până la Perla, Parcarea zona Cec-Zahana, Stația Taxi și parcarea adiacentă Platoului de Marmură, în data de 29 noiembrie 2017, între orele 8:30 -12:30.
-parcarea din faţa Magazinului Galeriile Meseș, parcarea de la intrarea în Parcul Central până la Perla, Parcarea zona Cec-Zahana, Stația Taxi și parcarea adiacentă Platoului de Marmură, în data de 1 decembrie 2017, între orele 8:30 -14:00.

5. Eliberarea parcării din faţa Magazinului Galeriile Meseș și a parcării adiacente Platoului de Marmură, din data de 29 noiembrie 2017, ora 14:00, până în data de 1 decembrie 2017, ora 20:00 .

6. Prin grija organelor de ordine se va asigura dirijarea circulației rutiere pe perioada de desfășurare a adunărilor publice, cât și în timpul deplasării/retragerii efectivelor și tehnicii militare participante la eveniment.

7. În intervalul în care s-a avizat blocarea circulației rutiere se va devia de către SC Transurbis SA transportul public local de persoane.

8. În intervalul în care s-a avizat blocarea circulației rutiere se vor comuta semafoarele pe culoare galben intermitent, în intersecțiile afectate de blocarea circulației.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus