Reprezentanții ISU Sălaj continuă intervențiile pentru înlăturarea efectelor vijeliei de duminică Reviewed by CD on . Intervenţii I.S.U. Sălaj pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteo periculoase (19.09.2017): 1. Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină pen Intervenţii I.S.U. Sălaj pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteo periculoase (19.09.2017): 1. Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină pen Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Reprezentanții ISU Sălaj continuă intervențiile pentru înlăturarea efectelor vijeliei de duminică

Reprezentanții ISU Sălaj continuă intervențiile pentru înlăturarea efectelor vijeliei de duminică

Reprezentanții ISU Sălaj continuă intervențiile pentru înlăturarea efectelor vijeliei de duminică

Intervenţii I.S.U. Sălaj pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteo periculoase (19.09.2017):
1. Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină pentru a ridica un copac prăbuşit pe acoperişul unui imobil din localitatea Lozna.
2. Pompierii din Jibou au fost solicitaţi să intervină marţi dimineaţa la un lăcaş de cult situat pe strada Tudor Vladimirescu din localitate. Pompierii au intervenit cu ajutorul unei motopompe pentru a scoate apa din subsolul inundat al imobilului.
3. Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină cu autoscara la acoperişul avariat al unei biserici din localitatea Gâlpaia. Mai multe elemente din acoperiş erau parţial desprinse şi prezentau un pericol de prăbuşire.
4. Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină pentru a înlătura un copac prăbuşit pe acoperişul anexei unei gospodării din localitatea Cristolţel.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus