Remat Zalau, cu maxim de puncte dupa doua etape Reviewed by CD on . Campioana Romaniei la volei masculin are maxim de puncte dupa primele doua etape din Divizia A1 la volei masculin. Remat Zalau a invins in prima etapa cu scorul Campioana Romaniei la volei masculin are maxim de puncte dupa primele doua etape din Divizia A1 la volei masculin. Remat Zalau a invins in prima etapa cu scorul Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»Remat Zalau, cu maxim de puncte dupa doua etape

Remat Zalau, cu maxim de puncte dupa doua etape

Remat Zalau, cu maxim de puncte dupa doua etape

Campioana Romaniei la volei masculin are maxim de puncte dupa primele doua etape din Divizia A1 la volei masculin. Remat Zalau a invins in prima etapa cu scorul de 3 – 0 CSU Galati, pe terenul acesteia, iar sambata a dispus pe teren propriu cu acelasi scor de Universitatea Cluj.

 

Daca primul si ultimul set au fost castigate fara nicio problema de voleibalistii zalauani, setul al doilea a fost foarte disputat, Rematul reusind sa se impuna abia pe final.

 

Dupa 3 – 2 la inceput de set, clujenii au intors rezultatul si au condus cu 8 – 5 la primul time-out tehnic si cu 16 – 12 la cel de-al doilea. S-a facut 19 – 16, scor la care polonezul Marius Sordyl a solicitat primul timp de odihna al setului si al meciului. Situatia de pe tabela a ramas neschimbata, astfel ca tehnicianul Rematului a fost nevoit sa ceara un nou time-out la scorul de 21 – 17. Scorul a devenit 22 – 18 pentru clujeni, dupa care campionii nu au mai iertat nimic, castigând sapte puncte consecutive si, totodata, setul cu scorul de 25 – 22.

 

Rematul a condus in primul set de la un capat la altul. Dupa 8 – 5 la primul timp tehnic de odihna, campionii aveau tot trei puncte avans si la al doilea time-out tehnic, 16 – 13, dupa care s-au impus la final cu 25 – 19.

 

Ultimul act al meciului a fost asemanator cu primul. 8 – 4 la primul time-out tehnic, 16 – 11 la al doilea si 25 – 20 la final.

 

Etapa a III-a din Divizia A1 la volei masculin este programata in data de 22 octombrie, Remat Zalau urmand sa evolueze in deplasare, in fata Stelei.

 

Remat Zalau: Leonardo Dos Santos, Mozer Zoltan, Razvan Mihalcea, Peter Nagy, Joao Massinatori Dias, Michal Sladecek, Adrian Feher – libero. Pe final de meci au mai evoluat: Gjoko Josifov, Andrei Stoian, Serban Pascan, Mihai Maries, Mihai Ciupe. Antrenori: Mariusz Sordyl (principal), Ovidiu Macarie (secund)

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus