Proiectil descoperit în pădurea de lângă Cristur Reviewed by CD on . n data de 12.04.2018, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a fost solicitată să intervină pentru a asan n data de 12.04.2018, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a fost solicitată să intervină pentru a asan Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Proiectil descoperit în pădurea de lângă Cristur

Proiectil descoperit în pădurea de lângă Cristur

Proiectil descoperit în pădurea de lângă Cristur

n data de 12.04.2018, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a fost solicitată să intervină pentru a asana un element de muniţie găsit întâmplător de către un localnic în pădurea din apropierea localităţii Cristur.
Pirotehniştii ajunşi la faţa locului, au identificat muniţia ca fiind un proiectil artilerie de calibru 76 mm. Elementul au fost preluat, transportat şi depozitat în condiţii de siguranţă.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” Sălaj recomandă, pe această cale cetăţenilor, ca la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul unic de urgenţă 112, fără a le atinge, a le mişca sau a le schimba poziţia acestora.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus