Proiectil de artilerie descoperit în Vârșolț Reviewed by CD on . Marţi dimineaţă, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a fost solicitată să intervină pentru a asana un Marţi dimineaţă, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a fost solicitată să intervină pentru a asana un Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Proiectil de artilerie descoperit în Vârșolț

Proiectil de artilerie descoperit în Vârșolț

Proiectil de artilerie descoperit în Vârșolț

Marţi dimineaţă, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a fost solicitată să intervină pentru a asana un element de muniţie găsit pe un teren agricol din localitatea Vârşolţ.
Pirotehniştii ajunşi la faţa locului, au identificat muniţia, ca fiind un proiectil de artilerie de calibrul 76 mm, acesta fiind descoperit de către un localnic care efectua lucrări agricole pe un teren.. Elementul a fost preluat,transportat şi depozitat în condiţii de siguranţă.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” Sălaj recomandă, pe această cale cetăţenilor, ca la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul unic de urgenţă 112, fără a le atinge, a le mişca sau a le schimba poziţia acestora.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus