Primăria Zalău subvenționează sterilizarea câinilor cu stăpân de pe raza municipiului Reviewed by CD on . Prin HCL nr. 240/2017, Consiliul Local al municipiului Zalău a aprobat subvenționarea sterilizării câinilor de rasă comună care au stăpân pe teritoriul municipi Prin HCL nr. 240/2017, Consiliul Local al municipiului Zalău a aprobat subvenționarea sterilizării câinilor de rasă comună care au stăpân pe teritoriul municipi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primăria Zalău subvenționează sterilizarea câinilor cu stăpân de pe raza municipiului

Primăria Zalău subvenționează sterilizarea câinilor cu stăpân de pe raza municipiului

Primăria Zalău subvenționează sterilizarea câinilor cu stăpân de pe raza municipiului

Prin HCL nr. 240/2017, Consiliul Local al municipiului Zalău a aprobat subvenționarea sterilizării câinilor de rasă comună care au stăpân pe teritoriul municipiului Zalău. În baza Legii nr. 98/2016, s-a încheiat un contract cu SC Prod Vet Com SRL, pe o perioadă de 1 an, pentru sterilizarea câinilor cu stăpân, care aparțin rasei comune sau metișilor de pe raza unității teritorial – administrative a municipiului Zalău.
Pot beneficia de subvenție persoanele fizice sau juridice cu domiciliul/sediul sau reședința pe raza municipiului Zalău, care dețin unul sau mai mulți câini de rasă comună, microcipați și înregistrați conform Ordinului ANSVSA nr. 1/2014 pentru aprobarea Normelor metodologice privind identificarea și înregistrarea câinilor cu stăpân.
În acest scop, începând cu data de 09.01.2018 se pot depune cereri la Centrul de Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, Piața I. Maniu, nr. 3, camera 4, însoțite de carnetul de sănătate al câinelui/câinilor, precum și o copie după actul de identitate sau certificatul de înregistrare fiscală al proprietarului, după caz.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus