Primăria Zalău, la Târgul de Turism al României Reviewed by CD on . Primăria Municipiului Zalău, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Zalău (CNIPT), participă în perioada 16 – 19 noiembrie 2017, la Târgul de Primăria Municipiului Zalău, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Zalău (CNIPT), participă în perioada 16 – 19 noiembrie 2017, la Târgul de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primăria Zalău, la Târgul de Turism al României

Primăria Zalău, la Târgul de Turism al României

Primăria Zalău, la Târgul de Turism al României

Primăria Municipiului Zalău, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Zalău (CNIPT), participă în perioada 16 – 19 noiembrie 2017, la Târgul de Turism al României, care are loc în București. Scopul acestei acțiuni este de a promova obiectivele turistice locale și evenimentele pe care instituția le organizează.

Alături de reprezentanții CNIPT, din echipa care va reprezenta municipiul Zalău vor face parte și membri ai ansamblurilor Casei Municipale de Cultură Zalău și ai Asociației ,,Amicii Muzeului”. Astfel, pe lângă materialele de promovare turistică ce vor fi oferite vizitatorilor standului, cei care vor vizita târgul vor putea urmări demonstrații de luptă între daci și romani, iar pe scena de la Romexpo, dansuri populare din zona noastră.

Aceasta este a patra participare a municipiului Zalău la Târgul de Turism al României din București, iar alături de alte participări la târguri regionale și evenimente, toate au același scop – să prezinte într-un mod facil Zalăul turistic și să-l facă cunoscut.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus