Președintele FRF Răzvan Burleanu, în vizită la Primăria Zalău Reviewed by CD on . Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, s-a întâlnit astăzi, cu președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, pentru a discuta despre un proiect Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, s-a întâlnit astăzi, cu președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, pentru a discuta despre un proiect Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Președintele FRF Răzvan Burleanu, în vizită la Primăria Zalău

Președintele FRF Răzvan Burleanu, în vizită la Primăria Zalău

Președintele FRF Răzvan Burleanu, în vizită la Primăria Zalău

Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, s-a întâlnit astăzi, cu președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, pentru a discuta despre un proiect de realizare terenuri de fotbal de dimensiuni normale, cu gazon sintetic, pe care federația urmează să îl deruleze, inclusiv despre posibilitatea ca un astfel de teren să fie amenajat în Zalău.

,,În ceea ce ne privește pe noi, ca municipalitate, o să punem la dispoziția federației, documentele necesare pentru a intra în selecția pentru un teren de fotbal. De asemenea, mi-aș dori foarte tare ca, din totalul banilor pe care îi dăm pentru sport, jumătate să meargă pentru sportul pentru toți, să îi scoatem pe copii din fața calculatoarelor, și să îi ducem la mișcare. În fond, banii pe care îi alocăm, sunt banii zălăuanilor și, în acest fel, practic părinții ar da bani pentru copiii lor,, a spus primarul Ionel Ciunt.

Discuțiile au vizat și legislația deficitară în domeniul finanțării de la bugetul local a activităților sportive, cu propunerea ca aceste aspect să fie cuprinse în acte normative clare.

Proiectul FRF, prezentat de președintele Burleanu, presupune amenajarea în țară a 200 de terenuri de fotbal, din care 30 finanțate de federație. În sarcina autorităților locale ar intra investiția pe partea de infrastructură.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus