Pregatirile pentru alegeri, in grafic Reviewed by CD on . Institutia Prefectului Judetului Salaj arata, intr-un comunicat de presa, ca pregatirile pentru organizarea alegerilor locale din 10 iunie sunt in grafic, in ac Institutia Prefectului Judetului Salaj arata, intr-un comunicat de presa, ca pregatirile pentru organizarea alegerilor locale din 10 iunie sunt in grafic, in ac Rating:
Ești aici: Acasă » Social»Pregatirile pentru alegeri, in grafic

Pregatirile pentru alegeri, in grafic

Pregatirile pentru alegeri, in grafic

Institutia Prefectului Judetului Salaj arata, intr-un comunicat de presa, ca pregatirile pentru organizarea alegerilor locale din 10 iunie sunt in grafic, in aceste zile fiind finalizata tiparirea buletinelor de vot. Astfel, au fost tiparite deja 222.520 de buletine de vot pentru alegerea presedintelui Consiliului Judetean, consilierilor judeteni, primarilor si consilierilor locali. Buletinele de vot sunt depozitate, sub paza, la tipografia unde au fost realizate, ele urmand a fi aduse si predate presedintilor sectiilor de votare pana cel tarziu in 9 iunie. Odata cu buletinele de vot, urmeaza sa fie predate si materialele necesare dsfasurarii procesului de vot: stampile, procese verbale, autocolante etc. De asemenea, Biroul Electoral Judetean a intrat deja in posesia buletinelor de vot anulate, care vor fi distribuite, incepand de vineri, in vederea afisarii la fiecare circumscriptie electotrala si sectie de votare.

In alta ordine de idei, miercuri, la Tribunalul Salaj, a avut loc tragerea la sorti a presedintilor si loctiitorilor sectiilor de votare. Pana vineri, inclusiv, partidele care au candidati la alegerile locale pot face propuneri pentru completarea birourilor sectiilor de votare. Mai mult, in 5 iunie, la Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau, va avea loc, incepand cu ora 10, instruirea presedintilor circumscriptiilor electorale si a presedintilor sectiilor de votare.

In Salaj, au fost delimitate 299 de circumscriptii electorale, cu un numar total de alegatori de 201.791.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus