Polițiștii sălăjeni de la rutieră, dotați cu radar tip „pistol” Reviewed by CD on . Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost dotat cu aparat radar tip „pistol” pentru detectarea vitezei de deplasare a autovehiculelor. Aparatul stochează p Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost dotat cu aparat radar tip „pistol” pentru detectarea vitezei de deplasare a autovehiculelor. Aparatul stochează p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Polițiștii sălăjeni de la rutieră, dotați cu radar tip „pistol”

Polițiștii sălăjeni de la rutieră, dotați cu radar tip „pistol”

Polițiștii sălăjeni de la rutieră, dotați cu radar tip „pistol”

Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost dotat cu aparat radar tip „pistol” pentru detectarea vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Aparatul stochează pe cadrul de memorie înregistrările video, ce pot cuprinde marca mașinii, plăcuța de înmatriculare și chiar trăsăturile faciale ale conducătorului auto.

De asemenea, aparatul poate fi folosit atât pe timp de ploaie cât și pe timp de noapte, nu poate fi detectat cu detectorul radar din autovehiculele conducătorilor auto și acționează pe o rază de aproximativ 1200 de metri.

Atenție șoferi!

Conducătorii auto care nu respectă regimul legal de viteză pot fi opriți pentru a fi sancționați de polițiștii cu atribuții pe linie rutieră, care pot acționa cu echipaje inscripționate sau neinscripționate.

Astfel, vineri, 1 iunie a.c., polițiștii vor acționa cu aparatul radar pe Drumul Național 1F: Zalău-Românași-Zimbor-Sîncraiu Almașului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus