Peste 50 de permise de conducere reținute în Sălaj, în perioada 1-9 ianuarie Reviewed by CD on . Peste 50 de permise de conducere au fost reținute și aproape 900 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate, în urma acțiunilor desfășurate de polițiști, pe Peste 50 de permise de conducere au fost reținute și aproape 900 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate, în urma acțiunilor desfășurate de polițiști, pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 50 de permise de conducere reținute în Sălaj, în perioada 1-9 ianuarie

Peste 50 de permise de conducere reținute în Sălaj, în perioada 1-9 ianuarie

Peste 50 de permise de conducere reținute în Sălaj, în perioada 1-9 ianuarie

Peste 50 de permise de conducere au fost reținute și aproape 900 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate, în urma acțiunilor desfășurate de polițiști, pentru creșterea siguranței rutiere.

Polițiștii rutieri au acționat în perioada 1-9 ianuarie a.c., la nivel județean, pentru creșterea gradului de siguranță în trafic.

În urma activităților desfășurate în teren, polițiștii au constatat 25 de infracțiuni și au aplicat 871 de sancțiuni contravenționale la regimul circulației pe drumurile publice.

Dintre sancțiunile aplicate, opt au fost pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 251 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, șapte pentru lipsa anvelopelor de iarnă, iar diferența au constituit alte abateri.

Valoarea totală a sancțiunilor se ridică la suma de 380431 lei.

Totodată, ca măsura complementară, au fost reținute 51 de permise de conducere, din care 10 pe linie de alcool și 14 pentru depășirea cu mai mult de 50 de Km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv, și au retras 26 de certificate de înmatriculare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus