Peste 400 de articole de îmbrăcăminte indisponibilizate de poliţiştii din Zalău Reviewed by CD on . Poliţiştii sălăjeni acordă importanţă deosebită prevenirii şi combaterii infracţiunilor în domeniul drepturilor de proprietate industrială pentru a proteja medi Poliţiştii sălăjeni acordă importanţă deosebită prevenirii şi combaterii infracţiunilor în domeniul drepturilor de proprietate industrială pentru a proteja medi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 400 de articole de îmbrăcăminte indisponibilizate de poliţiştii din Zalău

Peste 400 de articole de îmbrăcăminte indisponibilizate de poliţiştii din Zalău

Peste 400 de articole de îmbrăcăminte indisponibilizate de poliţiştii din Zalău

Poliţiştii sălăjeni acordă importanţă deosebită prevenirii şi combaterii infracţiunilor în domeniul drepturilor de proprietate industrială pentru a proteja mediul de afaceri împotriva ilegalităţilor economice.

La data de 24 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat o acțiune pentru prevenirea, identificarea şi combaterea actelor de încălcare a drepturilor de proprietate industrială, pe raza municipiului Zalău, ocazie cu care au fost verificaţi 25 de agenţi economici.

În acest context, au fost identificate produse expuse spre vânzare care poartă însemnele şi inscripţiile unor mărci înregistrate, în privinţa cărora există suspiciuni că sunt contrafăcute şi puse în circulaţie fără consimţământul proprietarilor mărcilor înregistrate.

Astfel, 420 de articole de îmbrăcăminte, în valoare de aproximativ 25000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, poliţiştii au constatat două infracțiuni de punere în circulație de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fapte prevăzute de Legea nr 84/1998, şi au aplicat 11 sancţiuni contravenționale.

Valoarea sancţiunilor se ridică la suma de 35.000 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus