Peste 100 de infracțiuni constatate de polițiștii sălăjeni în perioada sezonului estival Reviewed by CD on . Polițiștii sălăjeni continuă acțiunile pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, în Sezonu Polițiștii sălăjeni continuă acțiunile pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, în Sezonu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 100 de infracțiuni constatate de polițiștii sălăjeni în perioada sezonului estival

Peste 100 de infracțiuni constatate de polițiștii sălăjeni în perioada sezonului estival

Peste 100 de infracțiuni constatate de polițiștii sălăjeni în perioada sezonului estival

Polițiștii sălăjeni continuă acțiunile pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, în Sezonul Estival 2018. Peste 100 de infracţiuni au fost constatate şi zeci de certificate de înmatriculare au fost retrase.

În perioada 2 iulie-5 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a acționat cu efective mărite pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și liniștii publice, pe perioada sezonului estival 2018.

Astfel, în perioada de referință, polițiștii au constatat 160 de infracţiuni, din care 40 la regimul circulaţiei rutiere, 58 contra patrimoniului (furturi, distrugeri), iar diferenţa au constituit alte genuri de infracţiuni, şi au surprins în flagrant 30 de persoane.

Pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială prevăzute de Legea 61/1991 republicată, oamenii legii au aplicat 503 sancțiuni contravenționale.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri au acționat la nivel judeţean, în urma abaterilor constatate fiind aplicate 2724 de sancțiuni, din care 11 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 892 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar diferenţa au constituit alte abateri (depăşiri neregulamentare, neutilizarea centurii de siguranţă etc.).

De asemenea, au fost reţinute 103 de permise de conducere (46 pentru depăşirea cu mai mult de 50 Km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drm respectiv) şi 39 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancţiunilor se ridică la 808.647 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus