Pescuit în perioada de prohibiţie, în zona lacului de acumulare Vârşolţ Reviewed by CD on . Vineri, 24 mai a.c., în jurul orei 15.00, mai multe persoane au fost depistate în timp ce pescuiau în zona lacului de acumulare Vârşolţ. Persoanele în cauză, tr Vineri, 24 mai a.c., în jurul orei 15.00, mai multe persoane au fost depistate în timp ce pescuiau în zona lacului de acumulare Vârşolţ. Persoanele în cauză, tr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pescuit în perioada de prohibiţie, în zona lacului de acumulare Vârşolţ

Pescuit în perioada de prohibiţie, în zona lacului de acumulare Vârşolţ

Pescuit în perioada de prohibiţie, în zona lacului de acumulare Vârşolţ

Vineri, 24 mai a.c., în jurul orei 15.00, mai multe persoane au fost depistate în timp ce pescuiau în zona lacului de acumulare Vârşolţ.
Persoanele în cauză, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 33 de ani, domiciliaţi în localitatea Vârşolţ, au fost sancţionate contravenţional, conform O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, pentru „pescuitul recreativ/sportiv în habitatele piscicole naturale, prin orice metode şi mijloace, al peştilor şi al altor vieţuitoare acvatice, în perioada de prohibiţie şi în zonele de protecţie.”
De asemenea, pentru aceeaşi faptă, un bărbat de 34 ani din comuna Bobota, a fost sancţionat contravenţional după ce a fost depistat duminică, 26 mai a.c., în jurul orei 11.00, în timp ce pescuia în zona bălţii minei Sărmăşag.
Cuantumul total al amenzilor aplicate de jandarmi a fost de 2400 de lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus