Pericei: Un șofer băut și fără permis a accidentat un copil, apoi a plecat de la locul faptei Reviewed by CD on . Joi, 7 septembrie a.c., la ora 18.20, un tânăr de 21 ani, din comuna Pericei, în timp ce conducea autoturismul, prin localitate, a accidentat ușor un copil de 3 Joi, 7 septembrie a.c., la ora 18.20, un tânăr de 21 ani, din comuna Pericei, în timp ce conducea autoturismul, prin localitate, a accidentat ușor un copil de 3 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pericei: Un șofer băut și fără permis a accidentat un copil, apoi a plecat de la locul faptei

Pericei: Un șofer băut și fără permis a accidentat un copil, apoi a plecat de la locul faptei

Pericei: Un șofer băut și fără permis a accidentat un copil, apoi a plecat de la locul faptei

Joi, 7 septembrie a.c., la ora 18.20, un tânăr de 21 ani, din comuna Pericei, în timp ce conducea autoturismul, prin localitate, a accidentat ușor un copil de 3 ani, care se afla pe bicicletă, pe marginea drumului. După producerea accidentului, șoferul a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, tânărul a fost identificat la scurt timp. La testarea cu alcooltestul s-a evidențiat o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Extinzând cercetările, oamenii legii au stabilit că “șoferul“ nu posedă nici permis de conducere.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o alcoolemie peste limita legală, conducere fără permis, părăsirea locului faptei fără încuviințarea poliției și vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus