Percheziții efectuate de polițiști în Moiad, Criștelec, Pustă Vale și Cosniciu de Jos. Trei persoane au fost reținute Reviewed by CD on . Patru percheziții au fost efectuate joi, 7 septembrie a.c., în localitățile Moiad, Criștelec, Pustă Vale și Cosniciu de Jos, la persoane bănuite de nerespectare Patru percheziții au fost efectuate joi, 7 septembrie a.c., în localitățile Moiad, Criștelec, Pustă Vale și Cosniciu de Jos, la persoane bănuite de nerespectare Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Percheziții efectuate de polițiști în Moiad, Criștelec, Pustă Vale și Cosniciu de Jos. Trei persoane au fost reținute

Percheziții efectuate de polițiști în Moiad, Criștelec, Pustă Vale și Cosniciu de Jos. Trei persoane au fost reținute

Percheziții efectuate de polițiști în Moiad, Criștelec, Pustă Vale și Cosniciu de Jos. Trei persoane au fost reținute

Patru percheziții au fost efectuate joi, 7 septembrie a.c., în localitățile Moiad, Criștelec, Pustă Vale și Cosniciu de Jos, la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj cinegetic, uz de armă fără drept, dar și contrabandă. Trei persoane au fost reținute de polițiști, iar astăzi vor fi prezentate instanței cu propunere de arestare prventivă.

Cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate în vederea confiscării patru arme letale deținute ilegal, din care trei arme letale de tir sportiv cu glonț (două neavând serii sau elemente de identificare) și o armă letală cu glonț, care nu avea serie și era prevăzută cu lunetă și armortizor. Toate aceste arme erau încărcate, având cartuș pe țeavă, iar suspecții au declarat polițiștilor că armele au fost procurate dintr-o țară europeană și au fost introduse în țară ilegal.

De asemenea, tot cu această ocazie au mai fost ridicate în vederea confiscării o armă neletală de tir sportiv cu aer comprimat, care nu avea serii sau elemente de identificare, 222 bucăți de cartușe, patru bucăți de articole pirotehnice; două arcuri, 23 de săgeți (folosite la vânătoare ); opt lanterne ( șase de mână și două cu proiectoare), cinci trofee de căprior; trei trofee de mistreț; o piele de vulpe și 100,75 kg carne vânat, care a va fi expertizată pentru stabilirea speciei.

În urma probatoriului administrat, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 49 de ani, din localitățile Pustă, Moiad și Criștelec, au fost reținuți, iar astăzi vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Față de aceștia se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și contrabandă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus