Patru persoane, printre care şi doi minori, care au furat mai multe autoturisme, identificate de poliţiştii sălăjeni Reviewed by CD on . Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au documentat activitatea infracţională a patru persoane cu vârste cu prinse între 15 şi 18 ani, bănuite de com Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au documentat activitatea infracţională a patru persoane cu vârste cu prinse între 15 şi 18 ani, bănuite de com Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Patru persoane, printre care şi doi minori, care au furat mai multe autoturisme, identificate de poliţiştii sălăjeni

Patru persoane, printre care şi doi minori, care au furat mai multe autoturisme, identificate de poliţiştii sălăjeni

Patru persoane, printre care şi doi minori, care au furat mai multe autoturisme, identificate de poliţiştii sălăjeni

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au documentat activitatea infracţională a patru persoane cu vârste cu prinse între 15 şi 18 ani, bănuite de comiterea unor infracţiuni contra patrimoniului şi la regimul circulaţiei rutiere. Faptele au fost comise pe timp de noapte, în perioada 29 iulie-3 septembrie a.c. Trei persoane au fost arestate preventiv.

În noaptea de 29 spre 30 iulie a.c., cei doi minori de 15, respectiv 16 ani au sustras un autoturism care se afla parcat, dar neasigurat (cheile se aflau în autoturism), în faţa unui imobil de pa raza localităţii Lompirt. Aceştia s-au deplasat cu autoturismul până în localitatea Hereclean, unde l-au incendiat.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că, în noaptea de 15 spre 16 august a.c., minorul de 15 ani, împreună cu un adolescent de 18 ani, au deposedat prin violenţă un bărbat, de 45 de ani, de autoturismul personal. Fapta a fost comisă între localităţile Bobota-Zalnoc, iar autorii se aflau pasageri în autoturism. După comiterea faptei, cei doi şi-au continuat deplasarea fiind identificaţi în municipiul Bucureşti.

Activitatea infracţională a acestora a continuat. Astfel în noaptea de 31 august spre 1 septembrie, cei doi minori, împreună cu unul dintre adolescenţi au mai sustras cinci autoturisme de pe raza localităţilor Sărmăşag, Gîrceiu, Bobota şi Hodod, judeţul Satu Mare. Niciun autoturism nu era asigurat (cheile erau în contact). Trei dintre acestea au fost găsite pe raza localităţii Bobota şi două în comuna Dobrin, toate fiind avariate.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, trei dintre persoanele bănuite de comiterea faptelor ( minorii de 15 şi 16 ani, şi un adolescent de 18 ani) au fost reţinute, sâmbătă, 1 septembrie a.c., şi depuse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj. Duminică, 2 septembrie a.c., au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, furt calificat, distrugere prin incendiere şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Pe numele acestora, instanţa a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţii infracţionale a acestora.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus