Omor între fraţi la Şimleu Silvaniei Reviewed by CD on . În data de 26 ianuarie 2013, B. Adalbert, 66 ani, din Şimleu Silvaniei a sesizat poliţia din oraş declarând că, în ziua precedentă, şi-a omorât fratele, în timp În data de 26 ianuarie 2013, B. Adalbert, 66 ani, din Şimleu Silvaniei a sesizat poliţia din oraş declarând că, în ziua precedentă, şi-a omorât fratele, în timp Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Omor între fraţi la Şimleu Silvaniei

Omor între fraţi la Şimleu Silvaniei

Omor între fraţi la Şimleu Silvaniei

În data de 26 ianuarie 2013, B. Adalbert, 66 ani, din Şimleu Silvaniei a sesizat poliţia din oraş declarând că, în ziua precedentă, şi-a omorât fratele, în timp ce se aflau la o casă situată pe dealul Măgura. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă formată din poliţişti şi procurori, din investigaţii reieşind faptul că victima B. Pal, 58 ani, a consumat băuturi alcoolice împreună cu fratele său, B. Adalbert. La un moment dat, între cei doi a izbucnit o ceartă, în urma căreia victima a luat un cuţit de pe masă şi l-a ameninţat cu acesta pe fratele său. B.A. a luat cuţitul din mâna victimei şi i-a aplicat o lovitură cu cuţitul în partea stângă a pieptului.

Conform concluziilor medico-legale provizorii, moartea lui B.P. a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei interne consecutive unei plăgi tăiate penetrante în cavitatea toracică stângă, perforată pulmonară şi penetrantă în ventriculul stâng.

B.A. a fost prezentat Tribunalului Sălaj, cu propunerea de arestare preventivă pentru omor calificat, instanţa emiţând pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus