O tânără, fără permis, s-a urcat băută la volan și s-a răsturnat cu mașina între localitățile Sălăjeni și Sărmășag Reviewed by CD on . Două persoane au ajuns duminică dimineața, 15 octombrie a.c., la spital, ca urmare a unui accident de circulație produs pe DN1F. Evenimentul a avut loc la ora 3 Două persoane au ajuns duminică dimineața, 15 octombrie a.c., la spital, ca urmare a unui accident de circulație produs pe DN1F. Evenimentul a avut loc la ora 3 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O tânără, fără permis, s-a urcat băută la volan și s-a răsturnat cu mașina între localitățile Sălăjeni și Sărmășag

O tânără, fără permis, s-a urcat băută la volan și s-a răsturnat cu mașina între localitățile Sălăjeni și Sărmășag

O tânără, fără permis, s-a urcat băută la volan și  s-a răsturnat cu mașina între localitățile Sălăjeni și Sărmășag

Două persoane au ajuns duminică dimineața, 15 octombrie a.c., la spital, ca urmare a unui accident de circulație produs pe DN1F. Evenimentul a avut loc la ora 3.30.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că o tânără de 23 de ani conducea autoturismul pe drumul menționat, iar între localitățile Sălăjeni și Sărmășag, din cauza neatenției în conducere a pătruns pe sensul opus de circulație, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma impactului, pasagerul de pe locul din dreapta față, un tânăr de 25 de ani a fost rănit grav, iar conducătoarea auto a fost rănită ușor.

Testarea cu alcooltestul a evidențiat pentru tânără o alcoolemie de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că aceasta nu posedă permis de conducere, iar autoturismul nu era înmatriculat.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat și vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus