O femeie din Zalău a fost înșelată cu 10.000 de lei, printr-un simplu apel telefonic Reviewed by CD on . Un nou caz de înşelăciune cu premii anunţate de “reprezentantul” unei companii de telefonie s-a petrecut ieri. O femeie din Zalău a fost sunată pe postul fix de Un nou caz de înşelăciune cu premii anunţate de “reprezentantul” unei companii de telefonie s-a petrecut ieri. O femeie din Zalău a fost sunată pe postul fix de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O femeie din Zalău a fost înșelată cu 10.000 de lei, printr-un simplu apel telefonic

O femeie din Zalău a fost înșelată cu 10.000 de lei, printr-un simplu apel telefonic

O femeie din Zalău a fost înșelată cu 10.000 de lei, printr-un simplu apel telefonic

Un nou caz de înşelăciune cu premii anunţate de “reprezentantul” unei companii de telefonie s-a petrecut ieri. O femeie din Zalău a fost sunată pe postul fix de telefon şi anunţată că a câştigat un premiu de fidelitate în valoare de 9000 Euro. Bărbatul s-a recomandat a fi reprezentant Romtelecom şi i-a spus victimei că lângă el se află un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj şi un notar public din Zalău, cu care “a intrat în legătură telefonică”, aceştia confirmând câştigarea premiului.

Pentru a intra în posesia premiului, bărbatul i-a spus că trebuie să plătească nişte taxe în valoare de 10.000 lei. Femeia a trimis suma cerută pe numele unei femei, prin intermediul unui serviciu bancar de transfer de bani.

După ce a expediat banii, femeia a fost sunată din nou, apelantul spunându-i să se prezinte la Poliţie, pentru a discuta cu poliţistul şi a-şi ridica premiul. Abia când a ajuns la inspectorat, femeia şi-a dat seama că a fost înşelată.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus