Mircea Abraham a jucat din nou pentru "U" ARDAF Cluj Reviewed by CD on . Fostul voleibalist de performanta, Mircea Abraham, a avut vineri ocazia de evolua din nou intr-un meci de volei pentru "U" ARDAF Cluj. Abraham a fost prezent vi Fostul voleibalist de performanta, Mircea Abraham, a avut vineri ocazia de evolua din nou intr-un meci de volei pentru "U" ARDAF Cluj. Abraham a fost prezent vi Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»Mircea Abraham a jucat din nou pentru "U" ARDAF Cluj

Mircea Abraham a jucat din nou pentru "U" ARDAF Cluj

Mircea Abraham a jucat din nou pentru "U" ARDAF Cluj

Fostul voleibalist de performanta, Mircea Abraham, a avut vineri ocazia de evolua din nou intr-un meci de volei pentru „U” ARDAF Cluj. Abraham a fost prezent vineri la Cluj-Napoca, la retragerea oficiala din activitate a formatiei clujene, evenimentul constand intr-o partida in care s-au duelat fostii componenti ai „U” ARDAF Cluj si actuala echipa a Universitatii Cluj, care activeaza in Divizia A1 si care a obtinut calificarea in Challenge Cup dupa ce a castigat Cupa Balcanica.

Abraham s-a reintalnit cu o parte din fostii colegi: Stoian, Sanislav, Tvardochlib, Grozav, Man jr. si Togan, iar din staff-ul tehnic au fost prezenti antrenorul Neculae Pop si fizioterapeutul Antonie Pandele.

Celalalt zalauan, Aurel Vlaicu, care si facut parte din lotul care a castigat eventul in sezonul 1995 – 1996, nu a putut fi prezent la evenimentul de la Cluj, ocupand in prezent functia de antrenor secund la echipa germana VfB Friedrichshafen.

In acest an se implinesc 15 ani de la castigarea primului titlu national de catre „U” ARDAF Cluj, an in care a fost castigata si Cupa Romaniei. Din echipa care a castigat eventul in sezonul 1995 – 1996 au facut parte: Pitigoi, Marginean, Stoian, Sanislav, Vlaicu, Tvardochlib, Oprea, Dudas, Grozav, Man, Agoston, Coste si Togan, antrenor fiind Neculae Pop.

Ar mai fi de amintit castigarea locului 2 national si a Cupei României in editia 1996 – 1997, prezente in Cupa Campionilor Europeni si in Cupa Cupelor, o buna parte dintre componentii echipei fiind convocati la acea vreme la loturile nationale de seniori si tineret.

„U” ARDAF Cluj a fost creata pe structura „U” Transgex Cluj, de catre regretatul Mircea Nicorici. Echipa a promovat in Divizia A in sezonul 1993 – 1994, in tur numindu-se „U” Transgex, antrenor fiind Alexandru Man, iar in retur, „U” ARDAF, avandu-l antrenor pe Neculae Pop.

Organizatorii evenimentului au acordat la final celor sase jucatori si staff-ului tehnic cate o fotografie inramata cu echipa care a castigat eventul in sezonul 1995 – 1996.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus